Az Officeszaki küldetése

Miért is adtam a fejem egy vállalkozás alapítására?
A fő szempont, hogy az eddigi alkalmazotti munkáim során észrevettem, hogy legyen szó kisebb vagy nagyobb cégről a tervezés és a hatékony működtetés nagyon háttérbe szorul vagy teljesen el is tűnik. És ez ahogy csökken a cég mérete úgy lesz egyre nyilvánvalóbb. Persze a nagyobb multinacionális cégeknek könnyű mert ha már ég a ház akkor fogadnak egy külső tanácsadó céget, akik segítenek megoldani a problémát. De mit csináljanak a kis és közép vállalkozások?
Szó mi szó ezek a tanácsadó cégek közül vannak, akik nagyon jól értik a dolgukat, de sajnos olyan összeget kérnek a szolgáltatásukért, ami egy kisebb cég számára megfizethetetlen. Így hát eldöntöttem, hogy a vállalkozásom fő filozófiája az lesz, hogy ezt a lehetőséget megfizethető áron elhozzam a kis és közép vállalkozások számára. Mindig is szerettem a komplexebb feladatokat és még jobban szerettem megoldani ezeket, és hát egy vállalkozás vezetésénél komplexebb feladat már csak az lehet, hogy ezt hatékonyan is végezzük el.
Egyet megígérhetek, hogy ha megtisztel bizalmával a legjobb tudásom szerint fogok eljárni, hogy segítsek az adott probléma megoldásában, illetve azt is megígérhetem, hogy nem fogom magára hagyni, segítek addig amíg az adott problémát meg nem oldjuk.
Saját magamat ismerve tudom mennyire nehéz megbízni egy új vállalkozásban, cégben vagy vállalkozóban és azt is tudom, hogy írhatok bármit a bizonytalanságot nem fogom tudni teljes mértékben megszüntetni. Éppen ezért szeretném inkább enyhíteni. Ezért jelenleg az első konzultáció ingyenesen igénybe vehető!
Remélem sikerült ezzel a pár sorral legalább egy kicsit sikerült enyhíteni a bizonytalanságán és hamarosan találkozunk az első konzultáción! Amennyiben felkeltettem az érdeklődését kérem keress meg az elérhetőségek bármelyikén vagy töltse ki a kapcsolatfelvételi űrlapot!

Kapcsolat felvétel

Preferált kapcsolatfelvételi eszköz: